اولین نشست هم اندیشی شوراهای اسلامی شهر و شهرداری های کلاچای و واجارگاه به ریاست دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان

پیرو هماهنگی ­های به عمل آمده و دعوت رسمی ریاست دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان اولین نشست هم ­اندیشی شوراهای اسلامی شهر  ­های کلاچای و واجارگاه در دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان جهت حمایت های بیشتر برگزار گردید. در این نشست هرکدام از روسای شورای اسلامی برای پیشبرد اهداف دانشکده نظرات و پیشنهادات خود را مطرح نموده، همچنین شهرداران این شهرها نیز آمادگی خود را جهت انجام هرچه بهتر کارها در مهرماه و شروع سال تحصیلی 94-93 اعلام نمودند.

در ادامه جلسه، امام جمعه محترم شهرهای کلاچای و واجارگاه به ایراد راهکارهایی جهت تبدیل دانشکده به دانشگاه و ایجاد یک دانشگاه قوی در شرق گیلان پرداختند.  در انتها بازدیدی هم از پیشرفت دانشکده در سال تحصیلی 93-92 بعمل آمد.