برای دومین سال متوالی، عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان در میان پراستنادترین پژوهشگران برتر دنیا قرار گرفت

بر اساس انتشار لیست نهایی پژوهشگران پراستناد دنیا در سال ۲۰۲۰ توسط مؤسسه Clarivate Analytics، دکتر محمدعلی میرزازاده عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان در رشته موضوعی مهندسی به همراه هفت پژوهشگر ایرانی دیگر در بین ۶۳۸۹ پژوهشگر پراستناد برتر دنیا قرار گرفت.

موسسه کلاریویت آنالتیکز (ISI) هرساله به معرفی پراستنادترین پژوهشگران دنیا (Highly Cited Researchers) می‌پردازد. این فهرست شامل گروهی از پژوهشگران می‌شود که در طول یک دهه گذشته با انتشار مقالاتشان توانسته‌اند بیشترین تعداد استنادها را دریافت کنند و پژوهشگران بر اساس فعالیتشان در ۲۱ رشته موضوعی انتخاب می شوند.

برای قرار گرفتن در فهرست پژوهشگران برتر، کلیه فعالیت‌های علمی ۱۰ ساله اخیر در سطح بین‌المللی ازجمله تعداد مقالات، تعداد استنادها، تعداد مقالات پر استناد، تعداد استناد به مقالات پر استناد مورد بررسی قرار گرفته و همچنین مسائلی نظیر، رعایت اصول اخلاقی در پژوهش، رعایت میزان خوداستنادی در حد قابل‌قبول و نیز مقالات بازپس‌گیری شده در انتخاب یک پژوهشگر از فهرست پژوهشگران برتر مؤثر می‌باشد.

ضمن تبریک به دکتر میرزازاده، این موفقیت را به جامعه دانشگاهی تبریک عرض می‌نماییم.