برگزاری سومین کنفرانس بین‌المللی محاسبات نرم در دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان

سومین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم با تاکید بر حل مسائل و مشکلات کلان ملی با حضور نخبگان و اساتید ممتاز دانشگاهی، پژوهشگران و دانشجویان با همکاری دانشگاه گیلان، انجمن سیستم های هوشمند ایران و انجمن سیستم­‌های فازی ایران در تاریخ 29 و 30 آبان­‌ماه سال 1398 به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان برگزار می‏‌شود.

شایان ذکر است 515 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که از این میان 180 مقاله به عنوان سخنرانی و تعداد 133 مقاله به عنوان پوستر پذیرفته شد.

از مشخصه‌های بارز این کنفرانس حضور اساتید داخلی و خارجی برجسته در زمینه محاسبات نرم و ارائه آخرین دستاوردهای علمی دنیا در قالب سخنرانی­‌های عمومی و کارگاه‌های آموزشی می­‌باشد. در این راستا 7 استاد برجسته از کشورهای برزیل، چین، کره و هند و 3 استاد برجسته داخلی به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت و همچنین 4 کارگاه تخصصی توسط اساتید برجسته دانشگاه‌­های کشور برگزار خواهد شد.

مراسم افتتاحیه این کنفرانس ساعت 9 صبح روز چهارشنبه 29 آبان 98 در مجموعه آهوان چابکسر برگزار می­‌گردد.