ترجمه کتاب احتمال و آمار فازی توسط عضو هیأت علمی گروه آمار دانشگاه گیلان

این کتاب نوشته پروفسور جیمز جی باکلی بوده و توسط جناب آقای دکتر بهروز فتحی واجارگاه (ریاست محترم دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان) به همراه دو نفر از همکارانشان (دکتر قاسمعلی پور و دکتر قره داغی) ترجمه و به چاپ رسید. عدم صراحت و ابهام در اغلب مسائل امروزی دیدگاه فازی را در جایگاه ویژه‌ای قرار داده است و مطالعه، بررسی و توسعه این دیدگاه را به امری اجتناب ناپذیر تبدیل ساخته است. احتمال و آمار فازی در این نوع مسائل از توجه و نیاز خاصی برخوردار است و علاقه‌مندان زیادی در رشته های علوم و مهندسی را به خود جلب نموده است. کتاب حاضر یکی از مراجع بسیار خوب برای دانشجویان و اساتیدی است که می‌خواهند از پایه با مفاهیم آمار و احتمال فازی آشنا شوند و در مسائلی که با آن مواجهند استفاده نمایند. شیوایی و سادگی بیان مفاهیم اساسی احتمال و آمار فازی در تمام فصول این کتاب با مرور مفاهیم احتمال و آمار کلاسیک و غیر فازی دنبال شده است و خواننده را از مطالعه کتب احتمال و ‌آمار غیر فازی بی نیاز می‌کند. بیان مفاهیم ارائه شده در این کتاب با مثال‌های خوب و ارزنده دنبال شده است و خواننده را در درک بهتر آن‌ها یاری می‌کند. این کتاب به عنوان یک کتاب درسی برای تدریس درس پایه در احتمال و آمار فازی و همچنین برای ارائه اطلاعات لازم به محققینی که نیاز به آشنایی با مفاهیم فازی و به خصوص احتمال و آمار فازی دارند، کاملاً مناسب است.