تعطیلی فعالیت های دانشگاه در روز سه شنبه ۲۱ دی ماه و موکول شدن امتحانات به روز ۲ بهمن ماه

ضمن عرض تسلیت به سبب درگذشت یار دیرین امام، به اطلاع دانشگاهیان گرانقدر می‌رساند بر اساس تصمیم هیات دولت، به‌مناسبت درگذشت رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، سه روز عزای عمومی و روز سه شنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۵ تعطیل عمومی اعلام شد. بر این اساس کلیه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و اداری دانشگاه در روز سه شنبه ۲۱ دی ماه تعطیل است. همچنین بر اساس اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، کلیه امتحانات روز سه شنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۵ به روز شنبه ۲ بهمن ماه موکول شد.