دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین­ المللی محاسبات نرم برگزار شد

دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین­ المللی محاسبات نرم که با همکاری انجمن سیستم‌های هوشمند ایران و با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور اساتید داخلی و خارجی برجسته در زمینه محاسبات نرم از کشورهای لهستان، چین و کره جنوبی و با ارائه آخرین دستاوردهای علمی دنیا در قالب سخنرانی­‌های عمومی، بحث و تبادل نظر در محورهای نظریه و محاسبات فازی، الگوریتم های فراابتکاری، شبکه‌های عصبی، روش‌های نرم در آمار، سیستم‌های هوشمند، یادگیری ماشین، داده‌کاوی و کاربردهای محاسبات نرم در دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان دانشگاه گیلان واقع در شهرستان رودسر برگزار شد. در آئین افتتاحیه این کنفرانس، دکتر بهروز فتحی رئیس کنفرانس و رئیس دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان، ضمن خیر مقدم به مهمانان داخلی و خارجی، همایش‌هایی از این دست را فرصتی برای تبادل نظر دانشمندان این عرصه دانست و ابراز امیدواری کرد این همایش‌ها بتواند باعث تبادل موثر اطلاعات میان شرکت‌کنندگان شود. دکتر فتحی در ادامه موقعیت جغرافیایی دانشکده فنی مهندسی شرق گیلان را با توجه به بعد مسافت با دانشگاه مازندران ویژه ارزیابی کرد و خواستار توجه بیش از پیش به این دانشکده شد. در آئین اختتامیه این کنفرانس، آقای دکتر عباسی عضو هیات رئیسه و نماینده محترم مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی، با ابراز خرسندی از برگزاری چنین نشستهای علمی در سطح بین المللی، این کنفرانس را فرصتی بی نظیر برای توسعه همه جانبه استان گیلان، به خصوص شهرستان رودسر در بخش‌های مختلف گردشگری، کشاورزی، حمل و نقل و سایر زیرساختها بیان نمود. دکتر فتحی، رئیس دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم، نیز ضمن تشکر از همه مهمانان و محققان خارجی و داخلی شرکت‌کننده در این کنفرانس، از ارسال بیش از ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه و پذیرش و ارائه ۱۳۰ مقاله به صورت سخنرانی و  83 مقاله به صورت پوستر طی دو روز برگزاری کنفرانس خبر داد. ایشان ضمن تشکر ویزه از همه عوامل برگزاری، برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر کنفرانس‌های بعدی ابراز امیدواری نمود. همچنین آقای دکتر لطفعلی نائب رئیس محترم هیات مدیره شرکت گسترش خدمات مخابرات ایران بعنوان یکی از حامیان مالی کنفرانس، در بخش دیگری از مراسم اختتامیه، طی سخنانی به اهمیت ارتباط دانشگاه و صنعت و نقش آن در توسعه زیرساخت های مختلف کشور پرداختند. در پایان مراسم از سخنرانان کلیدی، برگزارکنندگان کارگاه‌ها، نویسندگان مقالات برتر، حامیان مالی کنفرانس با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تقدیر بعمل آمد.