FA EN AR RU FR

قابل توجه پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی

ضمن عرض تبریک به پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی سال 1398 دانشگاه گیلان بدین وسیله به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان در دو مرحله به صورت اینترنتی و حضوری صورت می‌گیرد.

لینک سامانه ثبت‌نام اینترنتی دانشگاه و مدارک لازم برای ثبت نام متعاقبا از طریق پایگاه دانشگاه گیلان اطلاع‌رسانی می‌گردد لذا توصیه می‌شود پذیرفته‌شدگان محترم در تاریخ‌های اعلام شده از سوی سازمان سنجش به این دانشگاه مراجعه ننمایند.

دانشجویان ورودی جدید می‌توانند با عضویت در شبکه‌های اجتماعی دانشگاه از اطلاعات تکمیلی که از واحدهای مختلف ارائه می‌شود استفاده نمایند و سوالات خود را از کارشناس مربوطه بپرسند. برای عضویت در کانال دانشجویان ورودی جدید و سایر شبکه‌های اجتماعی دانشگاه 1398 را به 30005019 پیامک کنید.

با آرزوی موفقیت

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه