FA EN

قرار گرفتن 4 عضو هیأت علمی دانشکده در بین دو درصد دانشمندان برتر جهان

بر اساس اعلام موسسه علمی و انتشاراتی Elsevier و پیرو پژوهشی که توسط محققان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شده است، لیست 100 هزار دانشمند پراستناد در تمامی رشته‌ها به عنوان دانشمندان دو درصد برتر حوزه‌های علمی در دو بازه زمانی کوتاه مدت (سال 2020) و بلند مدت (از سال 1960 تا 2020) شناسایی و معرفی شدند.

در این گزارش که 19 اکتبر 2021 به چاپ رسید 4 عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان (دکتر محمد علی میرزازاده، دکتر محمد کاظم حسن‌زاده اقدم، دکتر محمد کاظم انوری‌فرد و دکتر حسام روحی) در لیست دانشمندان برتر دو درصد بازه یکساله می‌باشند و همچنین یک عضو هیأت علمی دانشکده (دکتر محمد علی میرزازاده)  در بازه زمانی بلند مدت این لیست قرار گرفتند.

این پژوهش با استفاده از داده‌های استنادی پایگاه اسکوپوس، دانشمندان را در 5 حوزه موضوعی اصلی، 22 حوزه موضوعی فرعی و 176 رشته طبقه‌بندی کرده است. در این فهرست، پارامترهای متعدد علم‌سنجی بر روی مقالات منتشره در این پایگاه از سال 1960 تا 2020 میلادی بررسی و ارزیابی شده است که از جمله آن می‌توان به تعداد مقالات، تعداد ارجاعات به مقالات بدون خود استنادی نویسنده، تعداد مقالات تک نویسنده، درصد استناد نویسندگان به مقالات خود و شاخص اچ دانشمندان در حوزه های تخصصی اشاره کرد.
نتایج این پژوهش در مجله Plos Biology در مقاله‌ای با عنوان August ۲۰۲۱ data-update for "Updated science-wide author databases of standardized citation indicators در دسترس است.

مشاهده نتایج رتبه بندی در پایگاه Elsevier

آدرس کوتاه :