مراسم آغاز سال تحصیلی ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشکده

مراسم آغاز سال تحصیلی ویژه دانشجویان ورودی جدید روز  شنبه ۱۷ مهرماه ۱۳۹۵ در سالن اجتماعات دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان برگزار شد.       ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺑﺎ ﺗﻼﻭﺕ ﺁﯾﺎﺗﯽ ﭼﻨﺪ ﺍﺯ ﮐﻼﻡ الله ﻣﺠﯿﺪ ﺁﻏﺎﺯ شد. ????????????????????????????????????   با طنین سرود ملی، تک تک حضار به احترام نام ایران از جای خود بر خواستن. ????????????????????????????????????   سپس حجت الاسلام بصیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان سخنرانی فرمودند. ????????????????????????????????????   دانشجو کیست و دانشگاه کجاست؟ عبارتی که مجری برنامه بعد از سخنرانی مسئول نهاد مقام معظم رهبری برای شروع بحث استفاده کرد. ????????????????????????????????????   برنامه با سخنرانی دکتر فتحی، ریاست محترم دانشکده فنی و مهندسی شرق، ادامه یافت. ????????????????????????????????????   در راستای سخنان دکتر فتحی، آنونسی با عنوان مجموعه فعالیت‌های یکساله دانشکده پخش شد تا این ویدیو مقدمه‌ای بر سخنرانی دکتر دیلمی، معاونت محترم دانشکده، باشد. ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????   به عنوان یک میان برنامه توسط کانون شعر و ادب دانشکده، شعری در باب دانشکده و اوضاع دیروز و امروز آن و کسب علم در آن خوانده شد. ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????   پس از آن دبیر کل انجمن علمی دانشکده به معرفی انجمن و مجموعه فعالیت‌های آن پرداخت. ????????????????????????????????????   و در پایان، تشکل‌های دانشجویی دانشکده یعنی کانون شعر و ادب و نهاد بسیج به معرفی مجموعه فعالیت‌های خود پرداختند. ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????