مراسم گرامی‌داشت روز مهندسی و جشن انقلاب اسلامی

مراسم گرامی‌داشت روز مهندسی و جشن انقلاب اسلامی با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان در روز شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۴ با همکاری انجمن‌های علمی، بسیج دانشجویی و کانون‌های فرهنگی و ادبی برگزار شد. این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن مجید و پخش سرود ملی آغاز شد. سپس ریاست محترم دانشکده، جناب آقای دکتر فتحی، ضمن تبریک به بیان نکاتی در ارتباط با دهه فجر و جایگاه مهندس در موقعیت کنونی کشور پرداختند. مراسم با شعرخوانی با مضمون طنز مرتبط با امور جاری دانشکده توسط دبیر کانون شعر و ادب، ارائه مفاهیم اخلاق مهندسی و ارتباط اخلاق فردی و حرفه‌ای برگرفته از متون اخلاقی توسط اعضای کانون قرآن و عترت و معرفی کتاب "آقای شهردار" (زندگینامه داستان‌وار از زندگی شهید باکری) توسط اعضای کانون شعر و ادب ادامه یافت. سپس مراسم با پخش ویدئو کلیپ یادبود شهدای هسته‌ای ایران، اجرای موسیقی سنتی، برگزاری مسابقه جنگا و  تقدیم لوح یادبود به تیم‌های برتر مسابقات فوتسال جام فجر پیگیری شد و با گرفتن عکس یادگاری به پایان رسید.