نتایج انتخابات شورای صنفی-رفاهی دانشجویان دانشگاه گیلان

انتخابات شورای صنفی رفاهی دانشجویی دانشگاه گیلان مورخ ۱۳۹۴/۹/۲ در ۱۲ حوزه اخذ رای الکترونیکی (کلیه دانشکده ها ) بصورت رای گیری الکترونیکی برگزار شد. افتخاری دیگر برای دانشکده فنی ومهندسی شرق گیلان رقم خورد. دانشکده فنی ومهندسی شرق گیلان در بین دانشکده های دانشگاه گیلان حضور پرشوری را در انتخابات صنفی امسال داشته و از نظر تعداد شرکت کننده رتبه دوم را کسب نموده است. به طوری که از تعداد 284 شرکت کننده  این دانشکده  173 نفر پسر و 111 نفر دختر بوده اند. لازم به ذکر است که از بین سه نفر از برگزیدگان این انتخابات ( نفر اول آقای سید محمد جواد میر شفایی رشته مهندسی صنایع ، نفر هفتم آقای یحیی احمدی رشته علوم مهندسی و جناب آقای مصطفی دلاوری رشته مهندسی کامپیوتر عضو اعضای علی البدل ) شورای صنفی دانشگاه گیلان انتخاب گردیداند، که نفر اول از دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان انتخاب شدند. دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان به تمامی دانشجویان این افتخار بزرگ را تبریک گفته و برای این سه عزیز بخصوص آقای سید محمد جواد میرشفایی آرزوی موفقیت را دارند.