کرسی آزاد اندیشی در دانشکده فنی ومهندسی شرق گیلان برگزار گردید

در راستای گسترش فعالیت های فرهنگی کرسی آزاد اندیشی با موضوع دوستی های قبل از ازدواج
در دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان با حضور حجت الاسلام والمسلمین پور عیسی به عنوان سخنران مدعو در محل سالن اجتماعات این دانشکده در تاریخ 21/02/93 برگزار گردید که با استقبال گسترده دانشجویان مواجه گردید. در همین زمینه سخنران این جلسه حجت الاسلام والمسلمین پور عیسی بیان نمودند که: "برگزاری کرسی های آزاد اندیشی از اندیشه ها و رهنمودهای ارزشمند و حکیمانه مقام معظم رهبری است و اجرای آن تحقق فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب است". ایشان ابراز داشتند که: "در این نشست ها دانشجو فرصت می یابد تا دیدگاه خود را ضمن هم اندیشی با دیگر دوستان خود مطرح نماید و پاسخ های مناسب برای شبهات و دغدغه های فکری خود بیابد. همچنین کرسی آزاد اندیشی فرصتی برای تمرین تحمل دیدگاه ها و نظرات مخالفین را برای دانشجویان فراهم می نماید تا حرف ها، دیدگاه ها و سخنان دیگران را نیز بشنوند. به علاوه اساتید محترمی که در کرسی های آزاد اندیشی به پاسخگویی و هدایت جلسه گفتگو را بر عهده دارند امکان آشنایی با نیازهای اساسی و بنیادین در زمینه مورد بحث را می یابند که موجبات بسط، گسترش و پیگیری این موضوعات در آینده را فراهم می نماید. همچنین برگزاری کرسی های آزاد اندیشی نوعی جمع گرایی را در بین دانشجویان عزیز فرهنگ سازی می کند و این تبادل اندیشه ها وایده ها باعث رشد وتوسعه فرهنگی، اجتماعی و علمی دانشجویان خواهد شد. در این گفتگوها مشکلات، معضلات، محاسن ومعایب یک موضوع دقیقاً در معرض گفتگو و بحث و نظر قرار می گیرد و آچه درست و صحیح است نتیجه گیری می شود و همچنین سخنرانان این برنامه به تشریح پیامد های مثبت ومنفی موضوع بحث پرداختند که این مباحث بصورت جزوه در اختیار دانشجویان قرار گرفته شد.