FA EN

گزارش افتتاحیه چهارمین کنفرانس بین‌المللی محاسبات نرم

«چهارمین کنفرانس بین‌المللی محاسبات نرم» در تاریخ 8 دی‌ماه سال 1400 به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان و با حمایت انجمن سیستم‌های هوشمند ایران و انجمن سیستم‌های فازی ایران به صورت مجازی آغاز به کار کرد.

در افتتاحیه این کنفرانس آقای دکتر نجفی ریاست دانشگاه گیلان ضمن خیر مقدم به شرکت‌کنندگان این کنفرانس و تشکر از دست‌اندرکاران کنفرانس، به تشریح اهمیت علوم نوین مانند محاسبات نرم و هوش مصنوعی در پیشرفت زندگی بشر پرداختند. ایشان تأکید نمودند که در آینده هوش مصنوعی و محاسبات نرم جایگاه ویژه‌ و روز افزونی در همه علوم و مهندسی خواهد داشت.

در ادامه آقای دکتر فتحی ریاست دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان و نایب رئیس انجمن سیستم‌های هوشمند ضمن خوش‌آمدگویی به شرکت‌کنندگان این کنفرانس لزوم توجه به محاسبات نرم را مورد بحث و بررسی قرار داد. ایشان به کاربردهای متعدد این رشته از جمله کاربرد هوش مصنوعی و محاسبات نرم در علوم پزشکی، دفاعی و نظامی، مدیریت و بانکداری، راهنمایی و رانندگی و نظایر آن‌ها اشاره نمودند و تاکید کردند که زندگی امروزه انسان بدون تکیه بر این موارد مختل شده و یا امکان پذیر نیست.

در ادامه مراسم افتتاحیه سخنرانان کلیدی به ایراد سخنرانی علمی با موضوعات ذیل پرداختند.

آقای دکتر کامبیز بدیع، استاد پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، با عنوان سخنرانی "فناوری اطلاعات تا فنواره خرد"

خانم دکتر Yoon از دانشگاه Sejong کشور کره‌جنوبی، با عنوان سخنرانی "Fuzzy Mediation and Moderation Analysis"

آقای دکتر غفاری، استاد دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با عنوان سخنرانی "Set-valued uncertain process, a new paradigm"

شایان ذکر است که در چهارمین کنفرانس بین‌المللی محاسبات نرم بالغ بر 250 مقاله از دانشگاه‌های معتبر در محورهای مختلف کنفرانس دریافت که پس از طی مراحل داوری، 120 مقاله به صورت سخنرانی و 60 مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده است. این مقالات در 20 نشست تخصصی و 4 تالار موازی به‌صورت مجازی در نوبت عصر چهارشنبه 8 دی و صبح و عصر پنج شنبه 9 دی 1400 ارائه می‌گردد.

آدرس کوتاه :