برگزاری مراسم معارفه دانشجویان ورودی 98

14 10 2019
کد خبر : 4042384
تعداد بازدید : 146

مراسم معارفه دانشجویان ورودی 98 دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان روز دوشنبه مورخ 1398/07/22 به تفکیک رشته‌های تحصیلی در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.

 

گروه مهندسی عمران

مراسم راس ساعت 08:30 با حضور دانشجویان عمران ورودی 98 و اعضای هیأت علمی عمران و کارشناس آموزشی دانشکده و معاونت دانشکده برگزار شد. تعداد 48 نفر دانشجویان ورودی 98 در این مراسم حضور داشتند. در پایان این مراسم پک‌هایی که حاوی اطلاعاتی در مورد چارت تحصیلی، راه‌های ارتباطی با انجمن علمی عمران و... بود دراختیار دانشجویان قرار گرفت. پذیرایی دانشجویان هم در انتهای مراسم انجام شد.

 

گروه مهندسی کامپیوتر

مراسم معارفه دانشجویان ورودی 98 رشته  مهندسی کامپیوتر در روز دوشنبه 22 مهر ماه ساعت 10 و در سالن اجتماعات دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان برگزار شد.

مراسم با پخش قرآن و سرود ملی آغاز شد و پس از آن، دکتر دیلمی معاونت دانشکده به انتقال تجربه و توصیف شرایط تحصیلی دانشگاه پرداخت.

بعد از ایشان دکتر روحی به عنوان مدیر گروه رشته کامپیوتر نکات آموزشی را برای دانشجویان توضیح دادند.

سپس کلیپی از مسعود صدری، مدرس دانشگاه و مدرس در حوزه برنامه نویسی که با هماهنگی انجمن علمی برای روز معارفه حاضر شده بود، پخش شد که با استقبال و توجه خوبی رو به رو شد.

دکتر کوزه گر و دکتر سید دانش به عنوان اعضای هیأت علمی رشته کامپیوتر نیز سخنان کوتاهی را در زمینه علم کامپیوتر، نحوه تحصیل در این رشته و همچنین شرایط بازار کار مطرح کردند.

در آخر نیز سرکار خانم کاملی، نکاتی را در رابطه با مسائل مرتبط به قوانین آموزشی برای دانشجویان توضیح دادند و مراسم با پذیرایی به پایان رسید.

 

گروه مهندسی صنایع

انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه گیلان، به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و برگزاری آیین استقبال از دانشجویان ورودی 98 این رشته و همچنین جهت آشنایی بیشتر نو دانشجویان با دانشگاه و ضوابط آن، امور آموزشی و چارت درسی، مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود را به همت اعضای انجمن علمی و همکاری صمیمانه و گرانقدر اساتید گروه مهندسی صنایع برگزار کرد.

مراسم معارفه که 22 مهر ماه 1398 در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد، انجمن علمی مهندسی صنایع با اهدا پکیج‌هایی شامل پوشه، خودکار، دفترچه، چارت درسی، معرفی‌نامه انجمن و پیکسل با طرح لوگوی انجمن علمی مهندسی صنایع به استقبال دانشجویان ورودی جدید رفتند.

مراسم معارفه که مختص دانشجویان رشته صنایع بود، با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی آغاز شد. در ابتدا دکتر حامد محدث دیلمی، معاون دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان، برای سخنرانی به جایگاه دعوت شدند. ایشان ضمن تبریک و خوش‌آمدگویی به نو دانشجویان، نکاتی را پیرامون دانشگاه و ضوابط آن بیان کردند. 

در ادامه دکتر سید امین بدری، مدیر گروه رشته مهندسی صنایع، ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود به مناسبت قبولی در این رشته، مطالب مهمی را در مورد رشته مهندسی صنایع، چارت درسی، گرایش‌های مهندسی صنایع، آینده شغلی و... بیان کردند.  

سپس سرکار خانم کاملی، کارشناس واحد آموزش، به جایگاه دعوت شدند تا به ذکر نکات آموزشی و امور داخلی دانشکده بپردازند. 

همچنین دکتر احسان فلاحی آرزودار، عضو هیئت علمی مهندسی صنایع و استاد مشاور انجمن، ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود به مناسبت قبولی در این رشته و دانشگاه، به معرفی انجمن علمی و فعالیت‌های پیرامون این تشکل پرداختند.

در ادامه دکتر حمزه امین طهماسبی، عضو هیئت علمی مهندسی صنایع و رئیس ارتباط با صنعت دانشگاه گیلان برای سخنرانی به جایگاه دعوت شده و نکات مهم و با ارزشی را پیرامون رشته و ارتباط با صنعت برای دانشجویان بیان کردند. 

پس از اتمام سخنرانی‌های با ارزش مسئولین محترم، کلیپی تحت عنوان (ماندگارترین‌ها در یک قاب) با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با محیط دانشگاه، تهیه شده توسط انجمن علمی مهندسی صنایع، پخش شد.  

سپس دانشجویان و اساتید محترم رشته عکس دسته‌جمعی برای ثبت خاطره گرفتند و بخش رسمی برنامه با حضور اساتید گرانقدر رشته و مسئولین محترم به پایان رسید.  

بعد از پذیرایی از دانشجویان، بخش دوم و غیر رسمی مراسم با حضور دانشجویان جدیدالورود و اعضای شورای مرکزی انجمن علمی مهندسی صنایع برگزار شد. در ابتدا پرسشنامه‌ای برای آشنایی بیشتر با علاقه‌مندی‌ها، توانمندی‌ها و استعدادهای نو دانشجویان، تهیه شده توسط اعضای انجمن علمی توزیع شد. همچنین خانم مریم اسماعیلی به عنوان دبیر انجمن علمی و عضو اصلی شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی صنایع کشور، به معرفی انجمن علمی و حوزه‌های فعالیت این تشکل پرداخت. 

سپس کلیپی تحت عنوان آلبوم خاطرات انجمن با هدف آشنایی بیشتر با فعالیت‌های این تشکل پخش شد. 

در پایان دانشجویان جدیدالورود جلسه پرسش و پاسخ صمیمانه‌ و دوستانه‌ای را با اعضا انجمن علمی داشتند و سوالات خود را پیرامون رشته، خوابگاه، دانشکده و ... بیان کرده و اعضای انجمن در پاسخ سعی کردند به درستی نو دانشجویان عزیز را راهنمایی کنند و برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون را کردند.

 

گروه علوم مهندسی

مراسم ساعت 13:30 با پخش قرآن و سرود ملی آغاز شد.  سپس آقای دکتر دیلمی، دکتر روحی و دکتر رحمتی ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان، به بیان نکاتی پرداختند. سرکار خانم کاملی نیز نکات آموزشی را برای دانشجویان تشریح نمودند. مراسم با صحبت‌های آقای میرقاسمی، دبیر انجمن، و  گپ و گفت  صمیمانه دانشجویان و اعضای انجمن پایان یافت.

 

 

 


دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

16 11 2022

برگزاری دومین کنفرانس بین المللی بهینه سازی سیستم های تولیدی و خدماتی

دومین کنفرانس بین المللی بهینه سازی سیستم های تولیدی و خدماتی با حمایت علمی ۴ انجمن کشوری و با حضور اساتید برجسته بین المللی از صبح امروز (چهارشنبه 25/08/1401)آغاز به کار کرد. در افتتاحیه این کنفرانس آقای دکتر حمزه امین طهماسبی دبیرعلمی کنفرانس ضمن خیر مقدم به شرکت‌کنندگان این کنفرانس  و تشکر از دست‌اندرکاران کنفرانس، با بیان اینکه این کنفرانس با هدف ترویج تحقیقات کاربردی در کلیه بخش ها و سیستم های صنعتی خدماتی و انواع مختلف کسب و کار به صورت میان‌رشته‌ای برگزار شده است، اظهار کرد: فراهم آوردن امکان هم‌اندیشی و تبادل نظر آگاهانه در شاخه های مختلف رشته مهندسی صنایع و آشناسازی صنایع با روش‌های علمی-مهندسی صنایع در بخش های مختلف صنعت و خدمات رصد فعالیت‌های علمی در حوزه مهندسی صنایع و دستیابی به آخرین یافته های پژوهشی از دیگر اهداف برگزاری این کنفراس است. دکتر حمزه امین طهماسبی افزود: محورهای اصلی این کنفرانس شامل حوزه‌های مختلف استفاده از ابزارهای بهینه‌سازی به صورت عام و خاص است و محور های خاص آن شامل بهینه سازی در صنعت و خدمات شامل مدیریت پروژه، مدیریت کیفیت و بهره‌وری، مدیریت نگهداری و تعمیرات، لجستیک و زنجیره تامین، برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی می باشد. وی تصریح کرد: این رویداد بین‌المللی با حمایت علمی ۴ انجمن کشوری شامل انجمن مهندسی صنایع ایران، انجمن مدیریت کیفیت ایران، انجمن سیستم های هوشمند ایران و جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه و تحت حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در روزهای 25 و 26 آبان ماه برگزار می شود. در ادامه مراسم افتتاحیه سخنرانان کلیدی به ایراد سخنرانی علمی با موضوعات ذیل پرداختند. آقای دکتر عرفان بابایی، استاد دانشگاه Istinye استانبول،  ترکیه، با عنوان سخنرانی " Sustainable Fuzzy Multiple-Trip Location-Routing Problem for Medical Waste Management during the Covid-19 Outbreak" خانم دکتر سارا حاتمی  از دانشگاه Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTECH, UPC کشور اسپانیا، با عنوان سخنرانی " Tasks Scheduling for Automated Guided Vehicle with Potential Interruptions" آقای Prof Muhamad Zameri Mat Saman ، استاد دانشگاه Universiti Teknologi Malaysia با عنوان سخنرانی " Integration of Sustainable Manufacturing, Lean Manufacturing and Circular Economy: Proposal of a Research Model " آقای دکتر حامد رحیمیان از دانشگاه Clemson University، کشور آمریکا با عنوان سخنرانی "From Data to Decision" شایان ذکر است که در دومین کنفرانس بین المللی بهینه سازی سیستم های تولیدی و خدماتی بالغ بر 120 مقاله از دانشگاه‌های معتبر در محورهای مختلف کنفرانس دریافت که پس از طی مراحل داوری، 61 مقاله به صورت سخنرانی و 33 مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده است. این مقالات در 12 نشست تخصصی و 4 تالار موازی به‌صورت مجازی در نوبت عصر چهارشنبه 25 آبان و صبح پنج شنبه 26 آبان 1401 ارائه می‌گردد. شایان ذکر است در این کنفرانس آقای پروفسور توکلی مقدم به‌عنوان یکی از سخنرانان کلیدی به‌صورت حضوری، مهمان کنفرانس هستند.  

30 10 2022

چهار عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان در بین دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

بر اساس اعلام موسسه علمی و انتشاراتی Elsevier و پیرو پژوهشی که به وسیله محققان دانشگاه استنفورد روی داده های پایگاه اسکوپوس انجام شده است، فهرست دانشمندان پراستناد در تمامی رشته ها به عنوان دانشمندان دو درصد برتر حوزه های علمی در دو بازه زمانی کوتاه مدت (بر اساس وضعیت استنادی در سال 2021) و بلند مدت (کل دوران حیات علمی شان  بین سالهای 1960 تا 2021) شناسایی و معرفی شدند. در این گزارش که 10 اکتبر 2022 چاپ شده است دکتر محمد علی میرزازاده در بازه زمانی بلند مدت این لیست قرار دارد. در بازه زمانی کوتاه مدت اسامی چهار هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان بدین قرار می باشد. دکتر محمدعلی میرزازاده، دکتر محمدکاظم حسن زاده اقدم، دکتر محمد کاظم انوری فرد و دکتر حسام روحی.  شایان ذکر است دکتر محمدعلی میرزازاده، دکتر محمدکاظم حسن زاده اقدم و دکتر محمد کاظم انوری فرد برای سومین سال متوالی موفق به کسب این عنوان شده اند. این پژوهش با استفاده از داده های استنادی پایگاه اسکوپوس دانشمندان را در 22 رشته علمی و 176 زیرشاخه علمی طبقه بندی کرده است و از جمله پارامترهای به کار رفته شده در این علم سنجی می توان به تعداد مقالات، تعداد ارجاعات به مقالات بدون منظور نمودن خود استنادی نویسنده، تعداد مقالات تک نویسنده، درصد استناد نویسندگان به مقالات خود، شاخص اچ دانشمندان در حوزه های تخصصی و یک شاخص ترکیبی با عنوان C-Score اشاره کرد. در این گزارش سنجه های با و بدون خود استنادی محققان و نسبت تعداد ارجاعات به تعداد مقالات ارجاع کننده نیز ارایه شده است. در مجموع بر اساس شاخص های ذکر شده، از کشور ایران 715 محقق در فهرست دانشمندان برتر در بازه زمانی بلند مدت به چشم می خورد که سهم دانشگاه گیلان 6 دانشمند می باشد و 1870 محقق در فهرست دانشمندان برتر در بازه زمانی کوتاه مدت قرار گرفته اند و سهم دانشگاه گیلان 17 دانشمند می باشد.

29 12 2021

گزارش افتتاحیه چهارمین کنفرانس بین‌المللی محاسبات نرم

«چهارمین کنفرانس بین‌المللی محاسبات نرم» در تاریخ 8 دی‌ماه سال 1400 به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان و با حمایت انجمن سیستم‌های هوشمند ایران و انجمن سیستم‌های فازی ایران به صورت مجازی آغاز به کار کرد. در افتتاحیه این کنفرانس آقای دکتر نجفی ریاست دانشگاه گیلان ضمن خیر مقدم به شرکت‌کنندگان این کنفرانس و تشکر از دست‌اندرکاران کنفرانس، به تشریح اهمیت علوم نوین مانند محاسبات نرم و هوش مصنوعی در پیشرفت زندگی بشر پرداختند. ایشان تأکید نمودند که در آینده هوش مصنوعی و محاسبات نرم جایگاه ویژه‌ و روز افزونی در همه علوم و مهندسی خواهد داشت. در ادامه آقای دکتر فتحی ریاست دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان و نایب رئیس انجمن سیستم‌های هوشمند ضمن خوش‌آمدگویی به شرکت‌کنندگان این کنفرانس لزوم توجه به محاسبات نرم را مورد بحث و بررسی قرار داد. ایشان به کاربردهای متعدد این رشته از جمله کاربرد هوش مصنوعی و محاسبات نرم در علوم پزشکی، دفاعی و نظامی، مدیریت و بانکداری، راهنمایی و رانندگی و نظایر آن‌ها اشاره نمودند و تاکید کردند که زندگی امروزه انسان بدون تکیه بر این موارد مختل شده و یا امکان پذیر نیست.  در ادامه مراسم افتتاحیه سخنرانان کلیدی به ایراد سخنرانی علمی با موضوعات ذیل پرداختند. آقای دکتر کامبیز بدیع، استاد پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، با عنوان سخنرانی "فناوری اطلاعات تا فنواره خرد"  خانم دکتر Yoon از دانشگاه Sejong کشور کره‌جنوبی، با عنوان سخنرانی "Fuzzy Mediation and Moderation Analysis"  آقای دکتر غفاری، استاد دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با عنوان سخنرانی "Set-valued uncertain process, a new paradigm" شایان ذکر است که در چهارمین کنفرانس بین‌المللی محاسبات نرم بالغ بر 250 مقاله از دانشگاه‌های معتبر در محورهای مختلف کنفرانس دریافت که پس از طی مراحل داوری، 120 مقاله به صورت سخنرانی و 60 مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده است. این مقالات در 20 نشست تخصصی و 4 تالار موازی به‌صورت مجازی در نوبت عصر چهارشنبه 8 دی و صبح و عصر پنج شنبه 9 دی 1400 ارائه می‌گردد.

07 11 2021

چهارمین کنفرانس بین‌المللی محاسبات نرم - 8 و 9 دی 1400

  با یاری پروردگار متعال، پس از برگزاری موفق سه دوره کنفرانس محاسبات نرم، دانشگاه گیلان در نظر دارد "چهارمین کنفرانس بین‌المللی محاسبات نرم" را در تاریخ ۸ و ۹ دی‌ماه ۱۴۰۰ به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی شرق و به صورت مجازی برگزار نماید.  بدین‌وسیله از کلیه اساتید محترم، دانشجویان گرامی و پژوهشگران علاقه‌مند به محاسبات‌ نرم دعوت می‌شود که ضمن شرکت در کنفرانس، با ارائه جدیدترین دستاوردهای پژوهشی خود بر غنا و کیفیت علمی کنفرانس بیفزایند.     زمان برگزاری: 8 و 9 دی ماه سال 1400 وبسایت: http://csc.guilan.ac.ir رئیس کنفرانس: دکتر بهروز فتحی واجارگاه دبیر علمی: دکتر سید امین بدری دبیر اجرایی: دکتر بهمن شریف زاده   اهداف برگزاری همایش: - تبادل نظر در مورد آخرین یافته‌­های علمی و پژوهشی در حوزه محاسبات نرم - فراهم­ آوردن زمینه آشنایی برای انجام همکاری­‌های علمی میان اساتید، پژوهشگران و دانشجویان - شناسایی ظرفیت ‌های پژوهشی بین‌­المللی - ارتقاء سطح دانش علمی و پژوهشی در زمینه­‌های محاسبات نرم - یافتن زمینه‌­های پژوهشی نوین و بین رشته­‌ای - نشر مقاله‌­های علمی و کاربردی - گسترش ارتباط با نهادهای علمی جهت مبادله دانش و فن­آوری‌­های­ نوین