به مناسبت گرامیداشت روز حمل و نقل، از همکاران واحد نقلیه دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان تقدیر به عمل آمد. لازم به ذکر است روز 26 آذرماه در تقویم به نام روز حمل و نقل و رانندگان نامگذاری گردیده است. دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان
جناب آقای دکتر حمزه امین طهماسبی عضو محترم هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان به سمت مجری جشنواره استانی اینوتکس 2025 شمال کشور منصوب گردیدند. جشنواره اینوتکس 2025 شمال کشور به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با همکاری استانداری های گیلان، مازندران و گلستان در روزهای 17 و 18 بهمن ماه 1403 در شهر رشت برگزار خواهد گردید. ضمن عرض تبریک به ایشان بابت این انتصاب شایسته، برای ایشان در ادامه مسیر آرزوی موفقیت، سربلندی و توفیقات روزافزون داریم. دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان
طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر دوستار ریاست محترم دانشگاه گیلان، جناب آقای دکتر حسام روحی عضو محترم هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان به سمت مسئول علم سنجی دانشگاه گیلان منصوب گردیدند. ضمن عرض تبریک به ایشان بابت این انتصاب شایسته، برای ایشان در ادامه مسیر آرزوی موفقیت، سربلندی و توفیقات روز افزون داریم. دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان
یازدهمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه گیلان در سال جاری، عصر امروز شنبه 15 دیماه 1403 برگزار شد که در این نشست با ارتقای مرتبه علمی جناب آقای دکتر محمدکاظم حسنزاده اقدم عضو هیئت علمی گروه علوم مهندسی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان به دانشیاری موافقت به عمل آمد. ارتقاء مرتبه علمی ایشان به دانشیاری که نشان از تلاش و پشتکار در عرصه آموزش و پژوهش است را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و برای ایشان در ادامه این مسیر علمی، آرزوی موفقیت، سربلندی و توفیقات روزافزون داریم. دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان
بنا به پیشنهاد سرپرست دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان و طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه گیلان، دکتر احسان الله کوزه گر به مدت دو سال به سمت مدیر گروه مهندسی کامپیوتر و علوم مهندسی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان منصوب شد. شایان ذکر است پیش از این دکتر محمد محمدپور مقدم مسئولیت گروه های مهندسی کامپیوتر و علوم مهندسی این دانشکده را بر عهده داشت. ضمن تقدیر از زحمات دکتر محمدپور مقدم، برای دکتر کوزه گر آرزوی موفقیت مینماییم.
بنا به پیشنهاد سرپرست دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان و طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه گیلان، دکتر میلاد ابراهیمنژاد شلمانی به مدت دو سال به سمت مدیر گروه مهندسی عمران دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان منصوب شد. شایان ذکر است پیش از این دکتر رضا رضوانی توچاهی عهدهدار این مسئولیت بود. روابط عمومی دانشگاه گیلان ضمن تقدیر از تلاشهای دکتر رضوانی توچاهی، برای دکتر ابراهیمنژاد شلمانی آرزوی موفقیت مینماید.
بنا به پیشنهاد سرپرست دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان و طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه گیلان، دکتر هادی احمدی عضو هیأت علمی گروه مهندسی عمران به سمت سرپرست معاونت دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان منصوب شد. شایان ذکر است پیش از این دکتر سیدامین بدری عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان، عهدهدار این مسئولیت بود. روابط عمومی دانشگاه گیلان ضمن تقدیر از تلاشهای دکتر بدری، برای دکتر احمدی آرزوی موفقیت مینماید.
ضمن عرض تبریک به تمامی اعضای هیئت علمی، همکاران و دانشجویان محترم، برای یکایک شما لحظات شاد و امیدبخشی را آرزومندیم. روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان
هفته پژوهش و فناوری در دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان حدفاصل 17 آذرماه لغایت 21 آذرماه 1403 برگزار گردید. برگزاری 20 کارگاه آموزشی از جدیدترین دستاوردهای پژوهشی و صنعتی اعضای هیئت علمی دانشکده از جمله برنامه های این هفته در دانشکده بود. کارگاه های «آشنایی با ضوابط نظام مهندسی» با دعوت از ریاست سازمان نظام مهندسی استان گیلان و «آشنایی با وظایف و شرح خدمات سازمان ملی استاندارد» با حضور مدیرکل استاندارد گیلان از بخش های ویژه هفته پژوهش و فناوری در دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان بوده است.
بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور روز یکشنبه 25 آذرماه 1403در دانشگاه شهید بهشتی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد که در این مراسم از آقای دکتر محمدعلی میرزازاده عضو محترم هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان به عنوان پژوهشگر برگزیده کشوری تقدیر به عمل آمد. ضمن عرض تبریک به ایشان بابت کسب این موفقیت بزرگ، برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت های بیشتر داریم.
آئین گرامیداست روز دانشجو با حضور جمعي از مسئولين دانشگاهی و شهرستانی، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان از ساعت 9:30 تا 11:00 روز دوشنبه 19 آذرماه 1403 برگزار شد. دكتر حامد محدث ديلمي، سرپرست دانشكده فنی و مهندسی شرق گيلان در این مراسم، ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهدای دانشجو، افزود: دانشجویان طلایهداران علم و فرهنگ در کشور هستند و کمک به رشد و تعالی آنها در عرصههای علمی و فرهنگی از اهداف اصلی دانشگاه است.وی ابزار امیدواری کرد که با همدلی و همراهی بیشتر بتوان محیط آموزشی و رفاهی مطلوبتری برای دانشجویان فراهم نمود. حجت الاسلام والمسلمين ابراهیمی نوري، امام جمعه شهرستان رودسر نیز در این مراسم، ضمن تبريك این روز به دانشجویان، به بيان دغدغههای دانشجويان درخصوص اشتغال پرداختند و خواهان اثرگذاری بيشتر آنان در امور جامعه شدند. ایشان افزودند: دانشجويان باید در دانشگاهها دروس و مهارتهايی را بگذرانند كه جامعه امروز بهآن نياز دارد. شایان ذکر است، پخش كليپ مرتبط با روز 16 آذر توسط تشکل جامعه اسلامی، اجراي نمايشنامهخوانی توسط كانون شعر و ادب، پخش کلیپ های تبریک روز دانشجو توسط جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجويان استعداد درخشان سالهای گذشته دانشكده و اجراي موسيقی توسط كانون موسيقی از دیگر بخش های مراسم بود. در پایان از تعدادی دانشجويان فعال، دانشجويان برتر آموزشی رشتههای مختلف و دانشجويان برتر فرهنگی با اهدای لوح تقدیر و هدایای نقدی تقدیر به عمل آمد.
طی حکمی از سوی دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان، دکتر حامد محدث دیلمی عضو هیأت علمی گروه حرارت و سیالات به سمت سرپرست دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان منصوب شد. شایان ذکر است طی نشستی ضمن معارفه دکتر محدث دیلمی، از تلاشهای دکتر محمدعلی میرزازاده حسنکیاده عضو هیأت علمی گروه علوم مهندسی و رئیس پیشین این دانشکده، تقدیر به عمل آمد. ضمن تقدیر از تلاشهای دکتر میرزازاده، برای دکتر محدث دیلمی آرزوی موفقیت مینماییم.
بنا به پیشنهاد رئیس دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان و طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه گیلان، دکتر مجتبی مرادی به مدت دو سال به سمت مدیر گروه مهندسی صنایع دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان منصوب شد. شایان ذکر است پیش از این دکتر سید امین بدری مسئولیت گروه مهندسی صنایع این دانشکده را بر عهده داشت. ضمن تقدیر از زحمات دکتر بدری، برای دکتر مرادی آرزوی موفقیت مینماییم.
در ششمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه گیلان در سال 1402 که صبح دوشنبه 1 آبانماه 1402 در اتاق شورای حوزه ریاست برگزار شد با ارتقای مرتبه علمی دکتر طاها بخشپوری، عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان، از استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد. این ارتقای ارزشمند را به دکتر بخشپوری تبریک عرض مینماییم.
در دهمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه گیلان از دوره جدید که صبح چهارشنبه 21 دی ماه 1401 در اتاق شورای حوزه ریاست برگزار شد با ارتقای مرتبه علمی دکتر حسام روحی، عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان، از استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد. این ارتقای ارزشمند را به دکتر روحی تبریک عرض مینماییم.
مراسم اختتامیه بیست و سومین جشنواره برگزیدگان پژوهش و فناوری استان گیلان در سال ۱۴۰۱ با حضور استاندار گیلان، رئیس دانشگاه گیلان و پژوهشگران و فناوران برتر استان در سالن غدیر استانداری برگزار شد. در این مراسم از آقای دکتر حمزه امینطهماسبی و آقای دکتر محمدکاظم حسنزاده اقدم به عنوان پژوهشگر منتخب گروه فنی و مهندسی تجلیل به عمل آمد. ضمن تبریک به دکتر امینطهماسبی و دکتر حسنزاده اقدم، برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون داریم.
دومین کنفرانس بین المللی بهینه سازی سیستم های تولیدی و خدماتی با حمایت علمی ۴ انجمن کشوری و با حضور اساتید برجسته بین المللی از صبح امروز (چهارشنبه 25/08/1401)آغاز به کار کرد. در افتتاحیه این کنفرانس آقای دکتر حمزه امین طهماسبی دبیرعلمی کنفرانس ضمن خیر مقدم به شرکتکنندگان این کنفرانس و تشکر از دستاندرکاران کنفرانس، با بیان اینکه این کنفرانس با هدف ترویج تحقیقات کاربردی در کلیه بخش ها و سیستم های صنعتی خدماتی و انواع مختلف کسب و کار به صورت میانرشتهای برگزار شده است، اظهار کرد: فراهم آوردن امکان هماندیشی و تبادل نظر آگاهانه در شاخه های مختلف رشته مهندسی صنایع و آشناسازی صنایع با روشهای علمی-مهندسی صنایع در بخش های مختلف صنعت و خدمات رصد فعالیتهای علمی در حوزه مهندسی صنایع و دستیابی به آخرین یافته های پژوهشی از دیگر اهداف برگزاری این کنفراس است. دکتر حمزه امین طهماسبی افزود: محورهای اصلی این کنفرانس شامل حوزههای مختلف استفاده از ابزارهای بهینهسازی به صورت عام و خاص است و محور های خاص آن شامل بهینه سازی در صنعت و خدمات شامل مدیریت پروژه، مدیریت کیفیت و بهرهوری، مدیریت نگهداری و تعمیرات، لجستیک و زنجیره تامین، برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی می باشد. وی تصریح کرد: این رویداد بینالمللی با حمایت علمی ۴ انجمن کشوری شامل انجمن مهندسی صنایع ایران، انجمن مدیریت کیفیت ایران، انجمن سیستم های هوشمند ایران و جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه و تحت حمایت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در روزهای 25 و 26 آبان ماه برگزار می شود. در ادامه مراسم افتتاحیه سخنرانان کلیدی به ایراد سخنرانی علمی با موضوعات ذیل پرداختند. آقای دکتر عرفان بابایی، استاد دانشگاه Istinye استانبول، ترکیه، با عنوان سخنرانی " Sustainable Fuzzy Multiple-Trip Location-Routing Problem for Medical Waste Management during the Covid-19 Outbreak" خانم دکتر سارا حاتمی از دانشگاه Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTECH, UPC کشور اسپانیا، با عنوان سخنرانی " Tasks Scheduling for Automated Guided Vehicle with Potential Interruptions" آقای Prof Muhamad Zameri Mat Saman ، استاد دانشگاه Universiti Teknologi Malaysia با عنوان سخنرانی " Integration of Sustainable Manufacturing, Lean Manufacturing and Circular Economy: Proposal of a Research Model " آقای دکتر حامد رحیمیان از دانشگاه Clemson University، کشور آمریکا با عنوان سخنرانی "From Data to Decision" شایان ذکر است که در دومین کنفرانس بین المللی بهینه سازی سیستم های تولیدی و خدماتی بالغ بر 120 مقاله از دانشگاههای معتبر در محورهای مختلف کنفرانس دریافت که پس از طی مراحل داوری، 61 مقاله به صورت سخنرانی و 33 مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده است. این مقالات در 12 نشست تخصصی و 4 تالار موازی بهصورت مجازی در نوبت عصر چهارشنبه 25 آبان و صبح پنج شنبه 26 آبان 1401 ارائه میگردد. شایان ذکر است در این کنفرانس آقای پروفسور توکلی مقدم بهعنوان یکی از سخنرانان کلیدی بهصورت حضوری، مهمان کنفرانس هستند.
به اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمد علی میرزازاده عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان در میان پژوهشگران پر استناد یک درصد دنیا قرار گرفت. ضمن تبریک به دکتر میرزازاده و جامعه دانشگاهی، برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون داریم.
در پنجاهمین جلسه کمیته انتخاب رؤسای دانشگاههای کشور، حکم دکتر فرید نجفی (رئیس دانشگاه گیلان) به تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید. روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان ضمن تبریک به دکتر نجفی، برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون دارد.
دکتر باغبانزاده (معاون دانشجویی دانشگاه گیلان) و دکتر نباتی (مدیر امور دانشجویی دانشگاه گیلان) در روز سهشنبه مورخ 17 آبانماه 1401 در دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان حضور یافتند و نشستی با اعضای شورای دانشکده برگزار گردید.
زمان برگزاری: 24 اردیبهشت ماه سال 1404 وبسایت: https://packaging.guilan.ac.ir رئیس کنفرانس: دکتر علی باستی دبیر علمی: دکتر حسینعلی عابددوست دبیران اجرایی: دکتر مجتبی پوراحمدی و محمد زریابی معرفی کنفرانس: بستهبندی به عنوان یکی از پدیدههای تأثیرگذار دنیای مدرن علاوه بر محافظت از محصول در برابر عوامل محیطی، بهعنوان وسیله ارتباطی برای ارائه تصویر برند و نیز نقطه مرجعی برای انتخاب کالا توسط مصرفکنندگان مطرح است. در دنیای صنعتی امروز بستهبندی به عنوان جزئی لاینفک از چرخه تولید توزیع کالاها تبدیل شده و تخصصهای بسیاری را درگیر ساخته که هر کدام اهمیتی خاص به خود دارند. شاخههایی چون علوم و فناوری مواد، اقتصاد، روانشناسی، مدیریت بازاریابی، چاپ، تجارت و نیز حوزههای هنر و طراحی (دیزاین). به طور مشخص طراحی بستهبندی بهعنوان عاملی تعیین کننده در افزایش درآمد و اشتغالزایی از دو رکن طراحی بصری و طراحی سازه تشکیل شده است. طراحی بصری به تایپ، رنگ، صفحهآرایی و طرحبندی مرتبط است که ذیل رشته طراحی گرافیک جای میگیرد. طراحی سازه با طراحی ساختار ظرف، ارگونومی و عملکرد بسته ارتباط دارد که ذیل رشته طراحی صنعتی قرار میگیرد. نکتهای که در زمینه طراحی بستهبندی شایان توجه است لزوم پیوند بین رشته این حوزه بوده که در نتیجه حوزه حاضر را به یکی از چالش برانگیزترین شاخههای طراحی بدل ساخته است. با توجه به ضرورت معرفی کالای ایرانی و توسعه تولید و صادرات محصولات کشور که بارها در سالهای اخیر توسط رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران مورد تذکر واقع شده و نامگذاری تمامی سالهای گذشته با تدقیق در حوزه حمایت از کالای ایرانی و اهتمام به حوزه تولید توسط ایشان، کنفرانس حاضر در تلاش است ابعاد گوناگون موضوع بستهبندی به ویژه حوزه طراحی بستهبندی را مورد واکاوی قرار دهد. این رویداد در تلاش است با توجه به آنکه یکی از چالشهای اصلی کالاهای ایرانی به زمینه ارتباطات، برندینگ و طراحی بستهبندی آن باز میگردد، با بهرهگیری از مقالات علمی روز و دعوت از سازمانها، نهادها و پژوهشگران و طراحان مرتبط با حوزه طراحی بستهبندی اهمیت و کارکرد این زمینه سرنوشتساز در تجارت، اقتصاد و اشتغالزایی را نمایان کرده و در نهایت این رویداد با برنامهریزی و اتخاذ سیاستها و راهبردهای لازم مسیر را برای پیشرفت و ارتقای هنر و صنعت بستهبندی ایران هموار سازد. محورهای کنفرانس: استراتژیها و راهکارهای توسعه تولید و برندسازی محصولات ایرانی؛ نسبت هویت و طراحی بستهبندی؛ نقش تبلیغات در بستهبندی؛ چاپ و نقش آن در بستهبندی؛ رابطه بستهبندی با فناوری و الگوهای جدید ارتباطی؛ پژوهشهای علوم و فناوری مواد انواع بستهبندیها و نسبت آن با طراحی بستهبندی؛ محیط زیست و علوم و فناوری بستهبندی؛ مطالعات مالکیت و حقوق مادی و معنوی بستهبندی؛ جستارهای وابسته به علم اقتصاد، تجارت، بازاریابی و شناخت بازارهای مرتبط علوم و فناوری بستهبندی؛ مطالعه، نقد و بررسی طراحی بستهبندی ایران در بستر تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فناوریهای نوین؛ آیندهپژوهی، آیندهنگاری، راهبردپردازی، چشماندازسازی، سناریوپردازی و ... درباره علوم و فناوری بستهبندی ایران؛ آسیب شناسی روشها، ساختارها و زمینههای آموزش طراحی بستهبندی و پیشنهاد راهبردها و روشهای نوین؛ و کلیه محورهای مرتبط با ابعاد هنری، فنی و اجتماعی طراحی بستهبندی.
زمان برگزاری: 17 و 18 بهمن ماه 1403 وبسایت: 7nsco.guilan.ac.ir رئیس سمینار: دکتر علی باستی دبیر علمی: دکتر محمد کیانپور دبیر اجرایی: دکتر محمد رضا یاقوتی معرفی سمینار: هفتمین سمینار کنترل و بهینه سازی به منظور نیل به اهداف زیر برگزار می گردد: معرفی پتانسیل های دانشگاه گیلان در حوزه کنترل و بهینه سازی فراهم آوردن بستر مناسب برای تبادل دانش متخصصین حوزه کنترل و بهینه سازی غنا بخشیدن به محیط علمی دانشجویان و ایجاد انگیزه در آنها فراهم نمودن بستر مناسب برای کاربردی نمودن این علوم محورهای سمینار: - نظریه کنترل و سیستم های دینامیکی - کنترل بهینه سیستم های دینامیکی - کاربردهای نظریه کنترل و کنترل بهینه در پزشکی، مهندسی، اقتصاد و ... - حساب تغییرات و بهینه سازی
زمان برگزاری: 8 و 9 اسفندماه سال 1404 وبسایت: jelvehonar.guilan.ac.ir رئیس کنفرانس: دکتر علی باستی دبیر علمی: دکتر حسینعلی عابددوست دبیر اجرایی: محمد زریابی معرفی کنفرانس: کنفرانس بین المللی «جلوههای هنر ایرانی اسلامی ...» سعی دارد زمینههای پژوهش در عرصۀ هنر، فرهنگ، علوم و اسناد مرتبط با هنر ایرانی و هنر اسلامی را با نگاه ویژه به پیوندها و همگراییهای فرهنگ و هنر ایران و روسیه، آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا؛ از کهنترین ایام تا عصر حاضر را فراهم کند. با اهتمام به اینکه کنفرانس حاضر گشایشی در زمینۀ شناخت، تفسیر و تعالی مطالعات نظری هنر این منطقه از دورۀ باستان تا جلوههای نوظهور آن باشد، اهداف زیر قابل تبیین است: تقویت ارتباطات، بحث و تبادل نظر میان پژوهشگران، اساتید و دانشجویان حوزه هنر ایران، روسیه و کشورهای محدودۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا شناسایی سرمایههای غنی فرهنگ و هنر ایران، روسیه و کشورهای حوزۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا به جامعۀ علمی و هنری ایران و جهان بهرهوری بهینه از ظرفیتهای ویژۀ فراملیتی در گسترش مطالعات فرهنگی و هنری در منطقه و جهان ایجاد انگیزه در پژوهشگران جوان حوزۀ مطالعاتی فرهنگ و هنر در منطقه کمک به گسترش مرزهای علم و توسعۀ روابط حوزههای مختلف هنر با علوم دیگر توسعۀ علمی مطالعات نظری هنرهای ایران و گسترش مطالعات در زمینۀ پیوندهای فرهنگ و هنر ایران، روسیه و کشورهای محدودۀ آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا ترویج فرهنگ و هنر در بطن جوامع بهعنوان یکی از اصلیترین مواریث تمدنها تأمین مکتوبات نظری نوین و یاری به حوزۀ منابع آموزش دانشگاهی هنر محورهای کنفرانس: محور ویژه: پیوند هنر ایرانی اسلامی با مناطق روسیه، آسیای مرکزی، قفقاز و اوراسیا رابطه هنرهای ایرانی اسلامی و فرهنگ رابطه هنرهای ایرانی اسلامی و علوم رابطۀ هنرهای ایرانی اسلامی و اسناد سیر تحول و تطوّر نقوش ایرانی اسلامی